Binnen

Vrijzwemmen

Leef je uit in het zwembad

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen…Tijdens het vrijzwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Recreatief zwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene.


Activiteiten 
In de vakanties zijn er vaak leuke activiteiten voor jong en oud. Of je nu met een groepje vrienden of vriendinnen komt, als stelletje of met het gezin, je hebt gegarandeerd een spetterend uitje. Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze Facebook-pagina.

Zwembandjes en -luiers
Zwembandjes of zwemluier vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de receptie te koop.

Coronamaatregelen

Vanaf 6 november dient iedereen van 18 jaar en ouder een coronatoegangsbewijs, verkregen door volledige vaccinatie, herstelbewijs of toegangstest, en een identiteitsbewijs te tonen bij binnenkomst van het zwembad.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Los ticket volwassene
5,90
Los ticket kind tot 4 jaar
4,65
Gezinszwemmen, ouders met eigen kinderen, geldig op vrijdagavond, zaterdag en zondag
20,60
12-badenkaart
59,00
Magneetpas, hoort bij magneetpas
5,55
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.