Wij zijn weer open!

Nieuws

Wij zijn weer open!

Gesloten tot 9 februari.jpg

Helaas zijn wij gesloten t/m 20 april 2021 i.v.m. de laatste coronamaatregelen.

Wij mogen gelukkig weer open gaan voor bijna al onze activiteiten. Voorlopig moet zowel voor het recreatie zwemmen als het banen zwemmen een plaats gereserveerd worden. (een plaats per persoon, dit geldt ook voor kinderen bij het vrijzwemmen)!

Op de volgende manier gaan we om met de huidige coronamaatregelen:
Zwemlessen, deze zijn inmiddels al gestart voor kinderen van 4,5 tot 12 jaar! De zwemles voor volwassenen is vanaf 9 juni herstart
De (zwem)leskaarten zijn verlengd met de periode dat we gesloten waren voor de zwemlessen.
Aquasporten

De geldigheidsduur van de badenkaarten en abonnementen worden verlengd met de periode dat we gesloten zijn. De aqualessen aquajogging en aquarobic zijn gestart per 8 juni en worden gegeven op de normale lestijden. Helaas kan het aquacycling nog niet opgestart worden, wij zijn met spoed op zoek naar een goede instructeur.

Banenzwemmen
De geldigheidsduur van de badenkaarten en abonnementen worden verlengd met de periode dat we gesloten waren. Reserveren via de website.

Recreatief zwemmen

De geldigheidsduur van de badenkaarten en abonnementen worden verlengd met de periode dat we gesloten waren. Reserveren via de website.

Ouder en kind zwemmen

De lessen zijn weer herstart, aanmelding hiervoor is niet nodig. ER mag op dit moment maar 1 ouder mee het water in. Tevens mag er nog niet gekeken worden bij de les.

Wellnesszwemmen

Deze activiteit wordt herstart vanaf 10 juni, hiervoor hoeft u zich niet aan te melden. De geldigheidsduur van de badenkaarten wordt verlengd met de periode dat we gesloten waren.Wij willen je bedanken voor het geduld en begrip in deze tijd. Wij hopen je weer snel te mogen begroeten bij Zwembad d'r Pool..

Veel energie toegewenst namens het hele team!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.